AA Gent makkelijk langs Aalst

28 augustus 2000 16:18

Verslaggever: M

AA Gent, de komende tegenstander van Ajax in de eerste ronde van de UEFA Cup, heeft dit weekend in de Belgische competitie een makkelijke zege behaald. AA Gent versloeg Eendracht Aalst, dat de laatste plaats in Belgie in beslag neemt, met ruime cijfers: 4 - 1. De doelpunten werden gemaakt door Schepens, Kaklamanos (2x) en Pedersen. De uitslag was geflatteerd aangezien Aalst, net als Ajax zondag in Rotterdam, in de eerste helft een groot aantal kansen niet wist te benutten. AA Gent profiteerde daarvan in de tweede helft. Gent staat na 3 wedstrijden op een zevende plaats in de competitie met 6 punten (2 overwinningen en 1 nederlaag).