Cape Town uit beker

6 november 2004 21:46

Verslaggever: DMB

Ajax Cape Town is er niet in geslaagd de halve finales te halen van de Coca Cola Cup. Uit bij Dynamos ging de satellietclub met 2-0 onderuit. ACT bleef lange tijd goed in de wedstrijd en kreeg zeker in de tweede helft bij een 1-0 achterstand uitstekende kansen, maar kon er geen een verzilveren. Een minuut voor tijd besliste Thomas Ledingwane van Dynamos de wedstrijd door de 2-0 te scoren.

ACT-Trainer Gordon Igesund legde de blaam voor de nederlaag vooral bij zijn spelers, die volgens hem te weinig vechtlust hadden getoond. De spelers van de tegenstander waren in elk geval zeer gemotiveerd; vorig seizoen kegelde ACT Dynamos nog uit de Coca Cola Cup.