Arsenal hoeft niet voluit tegen Man.United

16 februari 2003 02:21

Verslaggever: M

Arsenal kende zaterdagmiddag een uitstekende generale voor de Champions Leauge wedstrijd dinsdag tegen Ajax. 'The Gunners' versloegen in de vijfde ronde van de FA Cup Manchester United op vreemde bodem met 0 - 2. De ploeg van Arsene Wenger verdeelde de doelpunten over beide helften. In de eerste 45 minuten was Edu trefzeker uit een vrije trap. Barthez was kansloos, nadat de bal in de muur van richting was veranderd. Even daarvoor had Giggs de ideale kans gemist om de thuisploeg op voorsprong te zetten. Hij faalde voor open doel. Wiltord bracht de titelverdediger in Engeland in de tweede helft op een veilige 0 - 2 score, die stand hield tot het laatste fluitsignaal. Wenger spaarde zaterdag Gilberto en Bergkamp. Ook Henry kreeg rust. Hij werd pas in de laatste fase van het duel ingebracht.