Ajax wint met 0-3 van NEC

27 november 2011 16:29

Ajax heeft zondagmiddag in Nijmegen met 0-3 gewonnen van NEC. Na een 0-0 ruststand liep Ajax in de tweede helft vrij gemakkelijk uit.

Na een moeizame openingsfase kreeg Ajax de wedstrijd in handen. Veel kansen leverde dat echter niet op in de eerste helft. Na rust brak Miralem Sulejmani de wedstrijd open nadat een voorzet van Anita ietwat gelukkig voor zijn voeten kwam. Vermeer kwam in aanraking met Conboy en kon niet verder. Cillessen was tegen zijn oude club zijn vervanger. Sulejmani maakte vervolgens ook de 0-2 en besliste daarmee de wedstrijd. Een paar minuten later was het 0-3 en was alle hoop bij de Nijmegenaren weg. Klaassen zorgde met zijn eerste balcontact bij zijn eredivisiedebuut, een minuut nadat hij erin kwam, voor zijn eerste doelpunt en Ajax 0-3.