Ajax via zes goals van Milik naar 0-9 bekerzege

24 september 2014
-
KNVB Beker
-

Het Amsterdamse bekeronderonsje tussen JOS watergraafsmeer en Ajax werd het duel van Arkadiusz Milik. De Poolse spits scoorde zes keer en had daarnaast ook nog eens twee assists.

Ajax had geen kind aan de amateurclub uit de Watergraafsmeer. Halverwege de eerste helft liep de ploeg in vier minuten naar 0-3 uit via twee doelpunten van Milik. het duel was daarmee direct gespeeld. Ajax speelde op een te laag tempo om al voor rust grote cijfers te bereiken. Na een ontevreden De Boer in de rust ging het tempo in de tweede helft omhoog. Toen liep de ploeg gemakkelijk uit naar een uiteindelijk 0-9 zege.

Donderdagavond loting derde ronde KNVB beker

Donderdagavond vindt na PSV - FC Utrecht in Eindhoven de loting plaats voor de derde ronde van de KNVB beker.Ajax zal dan de andere ploegen die dit seizoen Europees in actie kwamen nog ontlopen.

Opstelling JOS Watergraafsmeer

Dijkstra, Damasco, De Bruijne, Van Metelen, Piket, Bussman ('63 Mehanovic), Ter Haak, Renger, Bossman ('76 van der Kooije), Bekker ('66 van 't Schip), Lokken

Ajaxfanzone.nl: JOS - AJAXAjaxlife.nl: JOS Watergraafsmeer - Ajax

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door één van de deelnemers aan de Pool goed voorspeld.