15 september 2010
-
Champions League
-

Ajax is er niet in geslaagd te verrassen in Madrid. In het Estadio Santiago Bernabeu werd het 2-0 voor Real Madrid. Ajax kwam op dit niveau tekort om het Real Madrid echt lastig te maken. Zowel voor als na rust was het aanvaller Higuain die voor Real Madrid scoorde. Ajax miste de geschorsten Vertonghen en Suarez node. Zonder hen kon Ajax geen grip krijgen en kwam het te weinig aan voetballen toe.

Suarez met dochtertje op tribune

Luis Suarez volgt Ajax overal. Hij was dan wel geschorst, maar stond er op woensdag ook naar Madrid af te reizen. Hij was vanavond met vrouw en zijn dochtertje van een maand aanwezig op de tribune bij Real - Ajax, zie foto op Telegraaf.nl

Ibrahimovic leidt Milan voorbij Auxerre in poule van Ajax

In de poule van Ajax heeft AC Milan haar eerste wedstrijd weten te winnen. In Milaan werd Auxerre met 2-0 verslagen. Zlatan Ibrahimovic maakte in de tweede helft beide treffers. Ajax staat dus gelijk met Auxerre op de derde plaats in de poule.

Real Madrid CF: Xabi Alonso

Maarten Stekelenburg, Gregory van der Wiel, Toby Alderweireld, André Ooijer, Vurnon Anita, Demy de Zeeuw ('69 Teemu Tainio), Eyong Enoh, Siem de Jong, Urby Emanuelson, Mounir El Hamdaoui, Miralem Sulejmani ('84 Christian Eriksen)

Opstelling Real Madrid CF

Casillas, Arbeloa, Carvalho, Pepe, Marcelo, Di Maria ('80 Pedro Leon), Xabi Alonso ('83 Diarra), Ozil ('87 Canales), Khedira, Ronaldo, Higuain

Ajaxlife.nl: Fotoverslag Real Madrid - AjaxAjax Foto Side: Sfeer- en wedstrijdverslag

De ruststand en uitslag van deze wedstrijd is door 58 deelnemers aan de Pool goed voorspeld.