Ibrahimovic velt Djurg?rdens IF in oefenduel

14 oktober 2003 21:53 - SVT.se text

Verslaggever: P.

Zlatan Ibrahimovic was vanavond met zijn twee treffers in de met 0-5 gewonnen oefenwedstrijd tegen Djurg?rdens IF de gevierde man. De goals van de voor deze wedstrijd aanvoerder zijnde in de in Stockholm gespeelde oefenwedstrijd werden voor 9322 toeschouwers in de eerste helft gescoord (in de 32ste (afstandsschot)en 45ste minuut). In de tweede helft wist de invallende Jari Litmanen de score uit te bouwen door in de 79ste minuut een penalty te benutten nadat Krohn Dehli onderuit werd gehaald. In de 84ste minuut scoorde Jelle van Damme de 0-4 na een voorzet van Toem Soetaers. Anthony Obodai bepaalde de eindstand door in de 87ste minuut de 0-5 te maken, wederom op aangeven van Soetaers.