Jong Ajax onderuit op bezoek bij Go Ahead, Dolberg speelt helft mee

21 september 2018 22:15

Op bezoek bij Go Ahead Eagles heeft Jong Ajax tegen de tweede nederlaag van dit seizoen geleden. In Deventer ging de ploeg van Michael Reiziger met 2-1 onderuit. Na ruim een half uur spelen maakte Dani de Wit met een knappe kopbal het enige Amsterdamse doelpunt. Even daarvoor had het spel een kwartier stil gelegen vanwege het noodweer.

In de basis bij Jong Ajax stond Kasper Dolberg. De Deense spits is volledig hersteld van een buikwandblessure en speelde een helft mee om wedstrijdritme op te doen. Na rust werd hij vervangen door Danilo Pereira.