Nicolás Tagliafico met Argentinië onderuit tegen Kroatië

21 juni 2018 21:51

Argentinië heeft op het WK in Rusland een flinke tik opgelopen. Na het gelijkspel tegen IJsland ging de ploeg nu met 0-3 onderuit tegen Kroatië. Na rust profiteerde Ante Rebic op knappe wijze van een enorme blunder van Willy Caballero, de doelman van Argentinië. Tien minuten voor tijd schoot Luka Modric op een schitterende manier voor de 0-2 en in de blessuretijd zorgde Barcelona-middenvelder Ivan Rakitic voor de eindstand.

Bij Argentinië stond Nicolás Tagliafico opnieuw negentig minuten op het veld. Aanstaande dinsdag speelt Argentinië de laatste groepswedstrijd tegen Nigeria. Een overwinning is dan noodzakelijk en zelfs dan is het nog afhankelijk van de resultaten van andere wedstrijden om door te kunnen gaan.