Ajax onder 17 hard onderuit in bekerfinale tegen NEC/FC Oss

2 juni 2018 12:06

Ajax onder 17 heeft in de bekerfinale een ruime nederlaag geleden. Tegen de leeftijdsgenoten van NEC/FC Oss ging de ploeg met liefst 4-0 onderuit.

Op het complex van de Nijmegenaren wist de thuisploeg voor rust in korte tijd twee keer te profiteren van zwak ingrijpen aan Ajax-kant en kon Aymen Sellouf twee doelpunten maken. Ajax kreeg voldoende mogelijkheden om zelf te scoren, maar had veel pech in de afronding.

Na rust leek het vertrouwen weg te zijn en kon NEC/FC Oss er in de counter steeds heel gevaarlijk uitkomen. Sellouf maakte daarbij zijn hattrick, terwijl Lucas Veenendaal voor de eindstand zorgde.