Ajax onder 19 veel te sterk voor Vitesse in doelpuntrijke wedstrijd

14 april 2018 16:27

Ajax onder 19 heeft op bezoek in Arnhem een ruime overwinning tegen Vitesse weten te boeken. De ploeg van John Heitinga was met liefst 2-6 te sterk voor de Arnhemmers. Voor rust zette Brian Brobbey Ajax twee keer op voorsprong, maar kwam Vitesse ook tot twee keer toe weer op gelijke hoogte. Na rust liep de koploper door doelpunten van Jurgen Ekkelenkamp, Sergino Dest en twee goals van Danilo Pereira hard uit. Vooral de laatste goal was van grote schoonheid toen de Braziliaan via een omhaal scoorde.

De ploeg van John Heitinga staat nog altijd op de eerste plek, met een punt meer dan PSV. De Eindhovenaren hebben echter wel een wedstrijd minder gespeeld. Volgende week spelen beide ploegen op De Toekomst tegen elkaar.