[video] Ajax O19 plaatst zich voor kampioensgroep via laat gelijkspel tegen Vitesse, drie treffers Ekkelenkamp

2 december 2017 16:43

Verslaggever: -

Ajax onder 19 heeft op het nippertje een 3-3 gelijkspel weggesleept bij Vitesse. Ajax kwam 20 minuten voor tijd op een 3-2 achterstand, maar wist via een penalty in de 90ste minuut op gelijke hoogte te komen. Jurgen Ekkelenkamp tekende voor alledrie de treffers, waarvan twee keer vanaf de penaltystip.

Door hyet gelijkspel heeft Ajax zich als eerste geplaatst voor de kampioensgroep na de winterstop. Ajax is met afstand koploper voor FC Utrecht en Feyenoord bij de A-junioren. Na de winterstop spelen de bovenste acht ploegen in een kampioensgroep door voor de titel.

Opstelling Ajax O19: El Maach, J. Maduro, Van Gelderen (Solomons), Botman, Dest (De La Vega), Ter Heide, Pasquali (Margaret), Ekkelenkamp, Ylatupa (Jensen), Kaars (Struijk), Schon