[video] Ajax verslaat Borussia Mönchengladbach met 2-1 in oefenduel

21 november 2017 17:20

Verslaggever: -

Ajax heeft dinsdagavond in een oefenwedstrijd in de Arena met 2-1 gewonnen van Borussia Mönchengladbach. In een duel voor 12.000 toeschouwers, meer mochten er van de autoriteiten niet in, kwam Ajax na een kwartier spelen op voorsprong door een eigen treffer van Oxford. In de eerste helft was Ajax veel beter, maar liet het het bij een kleine 1-0 voorsprong.

Na rust kwamen de Duitsers duidelijk met meer motivatie en energie uit de kleedkamer. Dat leverde ze tien minuten na rust de gelijkmaker op via Grifo, een gelijkmaker die je zag aankomen. Invaller Kasper Dolberg kon een kwartier voor tijd op aangeven van Siem de Jong alsnog de winnende treffer binnenschuiven.