Jong Ajax verliest koppositie na 0-5 nederlaag tegen De Graafschap

3 november 2017 19:05

Verslaggever: -

Jong Ajax had vrijdagavond op De Toekomst een kansloze avond tegen De Graafschap. Jong Ajax slaagde er niet in in haar spel te komen en kreeg uiteindelijk met 0-5 een ruime nederlaag te verwerken. Bij rust was de stand nog 0-1. In het kwartier na rust besliste De Graafschap met drie treffers in korte tijd de wedstrijd.

Drie minuten voor het einde moest invaller Kaj Sierhuis nog met rood vertrekken nadat hij zijn tweede gele kaart had gekregen voor het wegslaan van de bal.

De forse nederlaag heeft ook tot gevolg dat Jong Ajax haar koppositie heeft verloren aan NEC. De Nijmegenaren hebben nu één punt voorsprong op de beloften van Ajax.