Eerste puntenverlies voor koploper Jong Ajax:1-1 tegen RKC Waalwijk

11 september 2017 19:11

Verslaggever: -

Jong Ajax heeft in de vierde speelronde van de Jupiler League haar eerste puntenverlies geleden. Op De Toekomst bleef Jong Ajax op 1-1 steken tegen RKC Waalwijk. Jong Ajax kwam in de eerste helft op voorsprong door een doelpunt van Carel Eiting. Tien minuten na rust zorgde Henrico Drost voor de gelijkmaker. Ajax had in Johnsen opnieuw een van de beteren.

Daley Sinkgraven kwam in tegenstelling tot vrijdag aangekondigd nog niet in actie vanavond. Ook Wober kwam niet in actie, hij is ziek.

De wedstrijd werd in de eerste helft voor geruime tijd onderbroken vanwege onweer in de buurt. Ajax ziet door het gelijkspel FC Oss en MVV in punten langszij komen. In doelsaldo staat Jong Ajax gedeeld eerste met FC Oss.

Jong Ajax: Lamprou, Orejuela, Zeefuik, Bergsma, Dankerlui; Eiting, D. de Wit (79', Flemming), Bijleveld (65', M. de Wit); Mazraoui, Cassierra, Johnsen