Younes en Onana niet in actie bij gelijkspel van hun land

22 juni 2017 23:09

De Ajacieden Amin Younes en Andre Onana bleven vandaag tijdens de duels om de Confederations Cup voor hun land aan de kant. Younes keek op de bank toe hoe Duitsland met 1-1 gelijkspeelde tegen Chili. Alexis Sánchez opende na zes minuten de score voor de Zuid-Amerikanen. Lars Stindl tekende in de 41ste minuut voor de gelijkmaker.

Kameroen speelde met 1-1 gelijk tegen Australië. Andre-Frank Zambo Anguissa opende een minuut na rust de score voor Kameroen. Na een uur spelen tekende Mark Milligan uit een strafschop voor de gelijkmaker.

Zondag treffen Duitsland en Kameroen en dus de twee Ajacieden elkaar.