Kampioen Ajax O19 sluit kampioenscompetitie af met 1-2 zege bij NEC/FC Oss

27 mei 2017 16:37

Verslaggever: -

Ajax onder 19, vorige week al kampioen geworden, heeft de kampioenscompetitie afgesloten met een 1-2 zege uit bij NEC/FC Oss. Tegen de nummer vier kwam Ajax onder 19 ook met een flink gewijzigde basis op voorsprong. Halverwege de eerste helft kom Anderson Lopez een bal binnenwerken uit een assist van Mees de Wit. Tien minuten na rust kwam de thuisploeg plots langszij. Uit een slotoffensief wist verdediger Pascal Struijk uiteindelijk twee minuten voor tijd de winnende te maken.

Opstelling Ajax O19: Van der Sar; Bakboord, Doekhi, Struijk, Bakker; Matusiwa, Benninga, Ter Heide; Lopez, Kaars, M. De Wit.