Moeizame zege Lyon op Nantes: 3-2

7 mei 2017 19:14

Verslaggever: -

Olympique Lyon, donderdag tegenstander van Ajax in de return van de halve finale van de Europa League, won zondagmiddag moeizaam van Nantes. In eigen huis won Lyon met 3-2 door een treffer van Gnaly Maxwell Cornet tien minuten voor tijd. Door de zege stelde de ploeg de vierde plaats in de Franse competitie wel zo goed als veilig.

Lyon kwam na twintig minuten op achterstand en had vervolgens tot halverwege de tweede helft nodig om op gelijke hoogte te komen. Vanaf de penaltystip zorgde Nabil Fekir voor de gelijkmaker. Daarna ging het snel in Lyon. Cornet bracht Lyon voor korte tijd op voorsprong alvorens Nantes weer langszij. Tien minuten voor tijd besliste Lyon het duel alsnog.

Opstelling Lyon: Lopes, Rafael, N'Koulou, Mammana, Morel, Tousart, Gonalons, Ghezzal (71', Valbuena), Fekir (81', Ferri), Memphis, Lacazette (62', Cornet)