Jong Ajax onderuit bij PSV: 3-1

17 april 2017 13:22

Verslaggever: -

Jong Ajax is er niet in geslaagd een goed resultaat weg te halen uit Eindhoven. In een wedstrijd met veel kansen trok Jong PSV met 3-1 aan het langste eind. Jong Ajax kwam via een mooi doelpunt van Vaclav Cerny nog wel op voorsprong. Binnen een tijdsbestek van vier minuten kantelde de thuisclub de wedstrijd. In de tweede helft besliste Gudmundsson het duel door via Ajax verdediger Bergsma binnen te schieten. Jong Ajax was voor het doel te weinig effectief om aanspraak te maken op een resultaat. Met nog drie speelrondes te gaan blijft Jong Ajax tweede met twee punten voorsprong op achtervolger Cambuur. Scoreverloop: 0-1 Cerny (12') 1-1 Rosario (28') 2-1 Gudmundsson (28') 3-1 Bergsma (61', eigen doel) Opstelling Jong Ajax: Alblas, Dankerlui (84', Doekhi), Lartey Sanniez(83', Walian), Bergsma, Savastano; Eiting, Nouri, Mazraoui; Cerny, Cassierra, Clement (68', D. de Wit)

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox. Volg verder @ajaxnetwerk via twitter.