Klaassen wint met Oranje met 1-3 in Luxemburg.

13 november 2016 17:01

Verslaggever: -

Davy Klaassen heeft zondagavond met Oranje in Luxemburg met 1-3 weten te winnen van het gastland. In een matige wedstrijd van Oranje-zijde duurde het lang voordat de zege was veiliggesteld. Pas zes minuten voor tijd schoot Memphis Depay uit een vrije trap de 1-3 binnen.

Bij rust was de stand 1-1 door doelpunten van Arjen Robben en een penalty van Chanot vlak voor rust na een fout van Joshua Brenet. Na rust zorgde Memphis met een harde kopbal na een voorzet van Daley Blind en dus via een vrije trap voor de 1-3. Klaassen had enkele kansen om te scoren, maar had het vizier niet op scherp.

Volg updates: Oranje Netwerk