Gudelj wel invaller bij Servië

12 november 2016 22:38

Verslaggever: -

Nemanja Gudelj wilde bij Ajax niet meer op de bank plaatsnemen. Dat deed hij vandaag wel bij Servië in de interland tegen Wales. De middenvelder mocht in de slotfase nog minuten maken. Hij werd in de 88ste minuut ingebracht als vervanger voor Aleksandar Mitrovic. Mitrovic had vlak daarvoor de 1-1 gelijkmaker gemaakt en daarmee de eindstand op het bord gezet. Gareth Bale had Wales i de eerste helft thuis op voorsprong gezet.

Met het gelijkspel blijft Servië volop meestrijden om de bovenste plaatsen in een WK-kwalificatiepoule met onder meer Ierland en Oostenrijk.