Gudelj 90 minuten bij zege Servië op Moldavië

7 oktober 2016 06:47 - Ajax.nl

Nemanja Gudelj heeft het WK-kwalificatieduel in groep D van Servië met Moldavië met 0-3 gewonnen. De Ajacied speelde de volle 90 minuten en zag zijn land al in de eerste helft een 0-2-voorsprong nemen. Kostic en Ivanovic scoorden. Tadic voegde zich bij de scorende Serviërs met de 0-3 in de 59e minuut.

Aanstaande zondag staat de topper tussen Servië en Oostenrijk op het programma. In groep D is een kopgroep van vier landen met vier punten ontstaan. Naast Servië en Oostenrijk hebben ook Wales en Noord-Ierland een wedstrijd gewonnen en een gelijkgespeeld.