Valencia onderuit tegen Atletico Madrid

9 maart 2003 01:12

Verslaggever: M

In tegenstelling tot Ajax had Valencia zaterdagavond geen reden tot juichen. De komende tegenstander in de Champions League moest op eigen veld, Mestella, het onderspit delven tegen Atletico Madrid. Valencia ging met 0 - 1 onderuit door een doelpunt van Aguilera een kwartier voor tijd. De thuisploeg kreeg daardoor de rekening gepresenteerd voor het missen van enkele goede kansen in het tweede bedrijf.

AS Roma wist zaterdag in de laatste minuut een nederlaag te voorkomen in de stadsderby tegen Lazio Roma. Spits Cassano maakte vlak voor het eindsignaal de gelijkmaker. Stankovic had Lazio Roma al na 8 minuten op voorsprong gebracht.

Arsenal speelde in de kwartfinale van de FA Cup thuis met 2 - 2 gelijk tegen Chelsea. Na een vroege openingstreffer van Terry (Chelsea) kwam Arsenal langszij via Jeffers en Henry. Lampard zorgde 6 minuten voor tijd voor de gelijkmaker en dus de replay.