Jong Ajax in blessuretijd onderuit bij FC Eindhoven

30 september 2016 19:36

Verslaggever: -

De tweede wedstrijd in vijf dagen voor Jong Ajax bleek vrijdagavond iets teveel van het goede. Na de show afgelopen maandag tegen FC Oss, bleek FC Eindhoven een veel sterkere tegenstander. Jong Ajax ging uiteindelijk met 2-1 onderuit door een doelpunt in blessuretijd. FC Eindhoven was de betere in de eerste helft. De ploeg kwam via een penalty van Dario van Den Buijs op voorsprong. Na rust wist Jong Ajax gevaarlijker te worden. Het leverde vier minuten voor tijd de gelijkmaker op van Pelle Clement. In blessuretijd trok FC Eindhoven via Rai Vloet alsnog aan het langste eind. Jong Ajax: Alblas; Mazraoui (75, Bay), Lartey-Sanniez, Bergsma, Dankerlui; De Jong, Nouri, Van de Beek, Cerny, Clement, Dekker

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox. Volg verder @ajaxnetwerk via twitter.