[video] Ajax reserves winnen met 0-2 van AS Beziers

20 juli 2016 13:08

Verslaggever: -

Ajax heeft woensdagmiddag tegen het Franse AS Beziers met 0-2 gewonnen. Het is voor Ajax de eerste zege van de voorbereiding onder leiding van Peter Bosz. Tegen de Fransen, die uitkomen op het derde niveau in Frankrijk, kwamen de reserves in actie. Gudelj speelde vanmiddag mee omdat hij geschorst is voor de eerste wedstrijd tegen PAOK. Ajax speelde met rouwbanden en voor het duel was er een minuut stilte voor de overleden oud-voorzitter Uri Coronel. Na een eerste helft zonder al te veel hoogtepunten, wist Ajax in de tweede helft de zege veilig te stellen. Daley Sinkgraven bracht Ajax na een uur spelen via een afstandsschot op voorsprong. het was het eerste schot op doel van de Ajacieden. Tien minuten later verdubbelde Richairo Zivkovic de score. De aanvaller werd weggestuurd, kon zijn tegenstander van zich afhouden en de 0-2 binnenwerken. Nadat Ajax op voorsprong was gekomen, kwamen de Fransen meer uit hun schulp waardoor er meer ruimte in de wedstrijd ontstond. Scoreverloop: 0-1 Sinkgraven (59') 0-2 Zivkovic (69') Opstelling Ajax: Onana (45 Boer); Dankerlui, De Ligt, Westermann, Lartey-Sanniez; De Jong (70 Becker), Sinkgraven, Gudelj; Muric, Zivkovic, Cerny

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox. Volg verder @ajaxnetwerk via twitter.