Ajax A1 ziet titelaspiraties in gevaar komen na nederlaag tegen PSV

9 april 2016 17:10

Verslaggever: -

Ajax A1 heeft in de titelstrijd een vervelende 1-2 nederlaag geleden tegen PSV. Ver in de blessuretijd viel de winnende treffer. In een poging de titel binnen te slepen liet Ajax Abdelhak Nouri en Vaclav Cerny opnieuw meespelen bij de A1. Dat bleek uiteindelijk niet voldoende. Cerny had Ajax in de eerste helft vanaf de penaltystip nog wel op voorsprong gebracht. Vooral in de tweede helft bracht de ploeg echter veel te weinig.

Ajax A1 staat nu derde met vijf punten achter op AZ en drie achter op PSV. Ajax heeft nog wel een duel te goed tegen Feyenoord. Met nog vier duels te gaan heeft Ajax het niet meer in eigen hand.