Ajax A1 in kwartfinale UEFA Youth League uitgeschakeld door titelhouder Chelsea

15 maart 2016 15:45

Verslaggever: -

Ajax A1 is er niet in geslaagd de halve finale van de UEFA Youth League te bereiken. In de kwartfinale werd uit bij Chelsea met 1-0 verloren. Ajax was in de eerste helft de betere, maar moest over de volledige wedstrijd toch de meerdere erkennen in de titelhouder van vorig seizoen van de UEFA Youth League. Scott tekende op slag van rust voor de enige treffer van de wedstrijd. Ajax leek in blessuretijd de gelijkmaker te maken. De scheidsrechter keurde het doelpunt echter af omdat Sierhuis de keeper zou hebben gehinderd. Chelsea treft in de halve finale nu Anderlecht. In de andere halve finale staan Real Madrid en Paris SG tegenover elkaar. Opstelling Ajax A1: Groothuizen, Matusiwa (67 Bakboord), De Ligt, Eiting, Dankerlui, El Mahdioui, Cerny, Nouri (77 Sierhuis), Walian (60 Kluivert), Van de Beek, Dekker

De wedstrijd wordt live uitgezonden door Ziggo Sport. Fans zonder de zender kunnen het duel online voor 3,99 euro bekijken.