Jong Ajax sluit jaar af met mooie 2-0 zege op FC Volendam

21 december 2015 19:25

Verslaggever: -

Jong Ajax heeft het jaar 2015 afgesloten met een uitstekende 2-0 zege op FC Volendam, de huidige nummer vijf van de ranglijst. Jong Ajax klimt door de zege naar de twaalfde plaats op de ranglijst. Jong Ajax kwam al voor rust op de 2-0 voorsprong. Robert Muric opende na 9 minuten de score via een prachtig doelpunt vanaf rechts in de bovenhoek van het doel. Tien minuten voor rust zorgde Sam Hendriks vanaf de penaltystip voor de 2-0 na een overtreding op Muric. In de tweede helft voorkwam doelman Diederik Boer dat Volendam terugkwam in de wedstrijd door een penalty van Erik Schouten te stoppen. Hij stopte inmiddels vier van de laatste vijf penalties. Boer was sowieso de uitblinker met enkele mooie reddingen. Jong Ajax: Boer, Lartey-Sanniez, Van Bruggen, Warmerdam (86 Mirani), Owusu, Clement, Dankerlui, Bakker, Muric (81 El Azzouzi), Hendriks, Acolatse

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox.Volg verder @ajaxnetwerk via twitter. NB: Het uitwisselen van illegale streams is strafbaar en kan Ajax Netwerk grote problemen opleveren. We kunnen dit dan ook niet toestaan.