Jong Ajax met 3-0 onderuit in Den Bosch

11 december 2015 19:35

Verslaggever: -

Jong Ajax is vrijdagavond in de Jupiler League met 3-0 onderuit gegaan in Den Bosch. In een hele matige wedstrijd in Den Bosch was die stand al bij rust bereikt. In het laatste kwartier van de eerste helft sloeg de thuisploeg driemaal toe, onder meer vanaf de penaltystip. Jong Ajax blijft na de nederlaag dertiende op de ranglijst in de Jupiler League. Jong Ajax: Groothuizen, Owusu, Lartey Sanniez, Van Bruggen, Warmerdam, Nouri, El Mahdioui, Bakker (46 El Azzouzi), Hendriks, Dankerlui (56 Mirani), Muric

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox. Volg verder @ajaxnetwerk via twitter.