Arsenal doet goede zaken op Boxing Day

27 december 2002 13:34

Verslaggever: M

Arsenal heeft uitstekende zaken gedaan op Boxing Day. De ploeg van Arsene Wenger vergrootte donderdag de voorsprong op haar concurrenten in de Premiership door een 1 - 2 zege op degradatiekandidaat West Bromwich Albion. De overwinning kwam moeizaam tot stand. De gasten kwamen al na 3 minuten op achterstand toen Dichio de bal achter Seaman kopte. Vlak na rust trok Jeffers de stand gelijk. Pas 5 minuten voor tijd werden de 3 punten veilig gesteld door Arsenal. Henry maakte de winnende treffer. Van Bronckhorst werd in de 70ste minuut gewisseld voor Pires. Bergkamp kwam niet in actie. De concurrentie, Chelsea, Liverpool en Man. United, verspeelden punten, waardoor er een gaatje is geslagen met de achtervolgers.