Jong Ajax verliest bij Go Ahead

18 september 2015 21:56

Verslaggever: A

Jong Ajax is er vanavond niet in geslaagd te verrassen in de uitwedstrijd bij Go Ahead Eagles. De ploeg uit Deventer won vrij gemakkelijk met 2-0 van de Amsterdammers. Na een kwartier spelen kreeg de thuisclub een strafschop, maar deze werd nog gemist door De Kogel, die zijn naam geen eer aan deed. Ten Den maakte in de 32e minuut echter alsnog de 1-0.

Na rust scoorde Ten Den ook de 2-0. Jong Ajax blijft door de nederlaag op 5 punten, na 6 wedstrijden. De ploeg zakt een plaatsje en is nu 17e. Go Ahead blijft bij de top vijf.

Opstelling Jong Ajax: Onana, Lartey Sanniez, Van Bruggen, Mirani, Owusu, Clement, Nouri, Warmerdam, Muric, Hendriks, Cerny.