Fischer beslist oefenduel Denemarken tegen Montenegro

8 juni 2015 22:06

Verslaggever: -

Viktor Fischer besliste maandagavond het oefenduel van Denemarken tegen Montenegro. Vier minuten voor tijd benutte hij een penalty waarmee hij de Denen op een 2-1 voorsprong zette. Het was voor de Ajacied zijn eerste doelpunt voor het nationale elftal. In het oefenduel ter voorbereiding op de EK-kwalificatiewedstrijd tegen Servië van komende zaterdag kwamen de Denen al vroeg op achterstand door een doelpunt van Jovetic. Christian Eriksen bracht de Denen twintig minuten voor tijd langszij. Fischer kwam achttien minuten voor tijd in het veld. Lucas Andersen mocht de laatste negen minuten nog meedoen.