Tiental Jong Ajax moet 1-4 voorsprong prijsgeven

20 februari 2015 19:53

Verslaggever: -

Jong Ajax is er opnieuw niet in geslaagd om een voorsprong van drie doelpunten vast te houden. De ploeg speelde in Waalwijk na een 1-4 voorsprong met 4-4 gelijk na een doelpunt van RKC in blessuretijd. Jong Ajax speelde zo'n 50 minuten met tien man door een directe rode kaart voor Sporkslede. Acolatse, Hendriks, Owusu en Menig zorgden voor rust voor de doelpunten voor Jong Ajax. Opstelling Jong Ajax: Onana; Owusu, Mirani, Van Bruggen, Warmerdam; Sporkslede, Menig, Bakker; Muric, Hendriks, Acolatse

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox. Volg verder @ajaxnetwerk via twitter.