Ajax blijft op 0-0 steken tegen PEC Zwolle

5 oktober 2014 18:36

Ajax heeft opnieuw niet kunnen winnen van PEC Zwolle. Dit keer had de ploeg wel een behoorlijk overzicht, maar kon het dat niet op het scorebord tot uitdrukking brengen. Het duel eindigde dan ook in 0-0.

In de openingsfase waren er kansen voor Necid en Sigthorsson. Daarna konden beide ploegen die start niet doortrekken. Naarmate de eerste helft vorderde kreeg Ajax meer overwicht. De ploeg leek voor rust af te stevenen op een voorsprong.

In de beginfase na rust had Ajax het moeilijk met PEC. Het duurde even voordat Ajax de wedstrijd weer kon domineren. Toen Ajax het spel weer in handen had was het Sigthorsson die dichtbij de 1-0 was. Zijn inzet eindigde echter op de kruising. In het vervolg had Ajax het overwicht, maar kon het daaruit veel te weinig kansen afdwingen om de zege af te dwingen. Het zou daarom bij 0-0 blijven.