Ajax via zes goals van Milik naar 0-9 bekerzege

24 september 2014 20:19

Het Amsterdamse bekeronderonsje tussen JOS watergraafsmeer en Ajax werd het duel van Arkadiusz Milik. De Poolse spits scoorde zes keer en had daarnaast ook nog eens twee assists.

Ajax had geen kind aan de amateurclub uit de Watergraafsmeer. Halverwege de eerste helft liep de ploeg in vier minuten naar 0-3 uit via twee doelpunten van Milik. het duel was daarmee direct gespeeld. Ajax speelde op een te laag tempo om al voor rust grote cijfers te bereiken. Na een ontevreden De Boer in de rust ging het tempo in de tweede helft omhoog. Toen liep de ploeg gemakkelijk uit naar een uiteindelijk 0-9 zege.