Ajax wint met 3-1 van Real Sociedad

19 juli 2014 14:05

Verslaggever: -

Ajax heeft zaterdagmiddag de tweede wedstrijd van de dag met 3-1 gewonnen van Real Sociedad. Vier minuten nadat Finnbogason de Spanjaarden op voorsprong had gebracht, zorgde Milik via een prachtig doelpunt voor de gelijkmaker. Na rust liep Ajax na een eigen doelpunt van de Spanjaarden en een doelpunt van El-Ghazi in de slotminuut voor de 3-1.

Opstelling Ajax: Leeuwenburgh, Ligeon, vd Hoorn, Denswil, Dijks, Klaassen, Viergever, Duarte, Schöne, Milik, Kishna.

Opstelling na 75 minuten: Leeuwenburgh; Owusu, Vissie, Van Bruggen, Van Koesveld; Warmerdam, Bakker, Sana; El-Ghazi, Menig, Becker