Ajax totaal kees wint Soccer Netwerk VoVo

Verslaggever: A

De Voetbal Voorspelcompetitie (VoVo) voor het seizoen 2013/2014 zit er weer op. Het was een lang seizoen met het WK als afsluiter. Van alle leden van heel Soccer Netwerk was Ajax totaal kees de beste. Hij bleef met 306 punten de concurrentie ruim voor. Op de tweede plek van de fans van de club uit Amsterdam kwam kees kivits en derde werd keesie52.

Ajax totaal kees legde de basis voor zijn overwinning door het goed voorspellen van wedstrijden in de competitie: van Ajax Netwerk was hij daar de beste. Het klassement voor de beker werd door Roger25 gepakt, voor heel Soccer Netwerk. Ajax Netwerk lid kees kivits haalde de meeste punten in het Europees klassement en het Interlands klassement ging voor heel Soccer Netwerk naar rionel.

Voor wat betreft alle leden van Ajax Netwerk wist oene vantevoren het beste hoe het zou gaan in de play-offs. Voor wat betreft het WK was patatman de beste voorspeller van alle Netwerken. Het relatief klassementging naar bodyhair.

Alle winnaars krijgen als prijs een vermelding bij hun loginnaam op de forums. De VoVo voor 2014/2015 gaat over enige tijd weer van start met de wedstrijd om de Johan Cruijff schaal en enkele van de laatste voorrondes voor de Europese toernooien, voor zover Nederlandse clubs eraan deelnemen.