Klaassen debuteert bij 2-0 nederlaag Oranje in Frankrijk

5 maart 2014 20:06

Het Nederlands elftal is woensdagavond in Frankrijk met 2-0 onderuit gegaan tegen het gastland. Het elftal van bondscoach Louis van Gaal kwam er niet aan te pas en ging met 2 - 0 onderuit. Beide doelpunten vielen in de eerste helft. Benzema en Matuidi scoorden voor de thuisploeg.

Davy Klaassen maakte 18 minuten voor tijd zijn debuut in Oranje. Hij viel in voor Wesley Sneijder. Cillessen en Blind stonden in de basis. Blind speelde 52 minuten, waarna hij werd vervangen door debutant Rekik.

Opstelling Oranje: Cillessen; Van der Wiel, Vlaar, Martins Indi, Blind; Sneijder, Clasie, Strootman; Promes, Van Persie, Boëtius