Ajax verliest na penalties van Trabzonspor

11 januari 2014 16:07

Verslaggever: -

Ajax is als vierde geëindigd in de Antalya Cup. Na de nederlaag tegen Galatasaray speelde Ajax met 1-1 gelijk tegen Trabzonspor. Van der Hoorn had Ajax met een kopbal drie minuten voor tijd op gelijke hoogte gebracht na een vroege achterstand.In de afsluitende penaltyserie werd met 4-3 verloren. Voor Ajax misten Denswil (lat) en Kishna (over). Bojan, Duarte en Hoesen scoorden. Duarte speelde als invaller met Duatre op zijn rug. Ricardo Kishna maakte zijn officieuze debuut in het eerste elftal, hij speelde de tweede helft als rechtsbuiten en mocht dus direct een penalty nemen.

Chat met andere Ajax fans in de Ajax Chatbox. Volg verder @ajaxnetwerk via twitter. NB: Het uitwisselen van illegale streams is strafbaar en kan Ajax Netwerk grote problemen opleveren. We kunnen dit dan ook niet toestaan.