Boilesen: 'aanvallen en het spel maken in Eindhoven'

20 september 2013 06:50

Verslaggever: -

Nicolai Boilesen laat tegenover Nusport blijken dat het met het vertrouwen bij Ajax wel goed zit, ook na de 4-0 nederlaag. 'Wij moeten in elk geval als de favoriet spelen. Dat wil zeggen: aanvallen en het spel maken. Dit keer moeten we het niet één helft volhouden, maar negentig minuten. De drie punten zijn ook erg belangrijk met het oog op de ranglijst, want dan gaan we PSV voorbij.'

'We hebben nu al drie jaar achter elkaar een inhaalrace nodig gehad. Het heeft telkens goed uitgepakt, maar we willen niet dat we op een gegeven moment weer tien wedstrijden achter elkaar móeten winnen om kampioen te worden.'

Meer van Boilesen: NUsport