Nederlagen voor Serero en Moisander, Gelijkspel Andersen; Alderweireld blijft op de bank

7 september 2012 23:40

Naast de zege voor Van Rhijn met Oranje was er weinig succes te noteren voor de diverse internationals van Ajax. België won wel met 0-2 van Wales. Toby Alderweireld bleef echter de gehele wedstrijd op de bank.

Thulani Serero speelde zijn tweede interland en wel in Sao Paulo tegen gastheer Brazilië. De Brazilianen wonnen uiteindelijk met 1-0 door een doelpunt van Hulk. Serero begon in de basis, hij werd een kwartier voor tijd gewisseld.

De nieuwe Ajacied Lucas Andersen mocht een paar minuten meedoen in de kwalificatie-interland van Jong Denemarken tegen Jong Servie (1-1). Andersen viel in de 88ste minuut in.

Niklas Moisander verloor met Finland thuis met 0-1 van Frankrijk. De aanvoerder van de Finnen speelde de gehele wedstrijd en liep tegen een gele kaart op.