Ajax 2 speelt gelijk in Eindhoven

9 april 2001 21:22 - PSV Netwerk

Verslaggever: RvN

Ajax 2 heeft vanavond op De Herdgang met 2-2 gelijkgespeeld tegen PSV 2. Na een 2-0 achterstand in de eerste helft door doelpunten van Gakhokidze en Becker, bracht Obodai de ploegen in de tweede helft weer op gelijke hoogte door doelpunten in de 65ste en 85ste minuut. Ajax 2 was in de tweede helft heer en meester in Eindhoven en kwam terecht op gelijke hoogte. Het had in die fase zelfs nog aanspraak kunnen maken op meer en zich daarmee zeer kansrijk voor de titel in de divisie voor tweede elftallen kunnen maken.

Keeper Didulica speelde geen gelukkige wedstrijd. Hij was verantwoordelijk voor beide doelpunten van de Eindhovenaren. In de beginfase veroorzaakte hij een penalty. Hij kon de inzet van Gakhokidze in eerste instantie nog keren, maar bleek in de revbound van de Georgier machteloos.

Beide ploegen komen eigenlijk niet verder met het gelijke spel. Door het gelijke spel lijkt FC Utrecht de lachende derde te worden. De ploeg uit Utrecht versloeg vanavond Vitesse 2 met 2-1. Zij lijken met nog 2 wedstrijden te gaan nu de beste papieren te hebben in de titelstrijd.